Linnie live from Uppsala
Door: Linnie
Blijf op de hoogte en volg Linda
29 Augustus 2005 | Zweden, Uppsala
29 Augustus 2005 - 10:12
Illy:
hahah linnie.. ik ben de aller aller eerste op jouw site!! Fijn om te horen dat het goed met je gaat. Tja, je bent veel aan het feesten en hebt het al over lekkere maar te schrale kerels..moet wel helemaal goed komen daar! Wel balen dat het zo duur is, maar lid worden van zo´n nation is denk ik dan wel een goede oplossing om toch aan de juiste hoeveelheid alcoholica te komen! Hier mis je niet zoveel al begint het nu wel lekkere weer te worden.. GEWELDIG OP HET EIND VAN DE ZOMER..GRRRR!! Ben verder druk met stage en ga vandaag met scriptie beginnen! haha.. dat zeggen ze allemaal he!Nou lekkere lin, doe je best en maak vooral veel lol.. hoop je snel te spreken!!
dikke kus illy -
29 Augustus 2005 - 10:14
Illy:
ps: leuke foto´s, leuk hok, en leuke mannen daar !(Vooral die laastste..haha!) -
29 Augustus 2005 - 10:43
Renée:
Hi aller liefste Lin, ik lach me nu al dood om het geen jij geschreven hebt. Hoe schraal is die lekkere? Kan er niet iets aan gedaan worden, een paar Hollandse maaltijden en HOPPA de kilo's hangen eraan! Ik zit nu verplicht tot 16:00 in mijn hut, aangezien Ikea een bankje komt brengen, KUT IKEA! Ik moet nu weg gaan, moet namelijk snel een internetkabeltje halen voor de bank arriveert, dikke kus en ik mail je snel, R
Oja die Bert is wel aardig toch? -
29 Augustus 2005 - 11:02
Illy:
linnie.. ik heb vernomen dat je een nieuw nummer hebt..hoop niet dat het een geheimnummer is want IK WIL HET OOOOOOOOK!!!
dikke kus
Renee, is dat de slaapbank voor je gezellig logees?? dan zou ik er maar toch op wachten want dat is heeeeul belangrijk!!!hihi! -
29 Augustus 2005 - 11:13
Korst:
Keeeeees, geile bliksem. Een echte viking;)? Geef die hete, mooie Zweedse `dame` van de foto mijn nummer. Wat een babe zeg.
kusje Korst -
29 Augustus 2005 - 11:17
Carrie Beee:
haaidiehaai lieve linnie
hoe relaxed zijn dan die foto's van jou!!! die viking is echt goed te nassen, hoe lang ie die gast wel niet?? stuur m anders ff door naar mij, ik kan zo'n grote scandinavische god best gebruiken muhaha. En die bert is ook goed te nassen (zei ik toch!!) heeft ie nog steeds eens vriendin?? ach wat maakt t ook uit, als ik jou was zou ik m nemen. En, die lekkere op de gang is duidelijk te schraal.....zet zijn kop maar op het lijf van de viking. Hier alles oke, wel tamelijk stil. Van maanen vond mijn structuurschets goed!! muhahahahahaha das een mooie binnenkomer. Eens kijken, wat heb ik nog meer te melden. Oja, ik heb mn pa meegnomen uit winkelen en hem een geheel nieuwe garderobe aangemeten.. supergaaf!! en stoer, als je hem zou zien weet ik zeker dat je hem lekker vindt hihihihi....ben vandaag in lastige bui...komt door korst want die heeft weer eens GEEN sigaretten meegenomen. Ook zijn er vandaag facultaire introducties dus lopen er allemaal 1e jaars op de bieb.....niets aan, allemaal lelijk, te klein of te schraal. Ga nu mijn literatuurlijst typen voor van maanen, die wilde die namelijk hebben. dus daaaaag linnie zwaai zwaai en schrijf maar lekker veel verhalen op de site met veel foto'S!!!!!!!
xxx carrie beee -
29 Augustus 2005 - 11:18
Korst:
kusje Korst -
29 Augustus 2005 - 12:07
Loesje:
Ha Linnie. Maar goed om te horen dat je je meteen lekker aan het vervelen bent daar ;)Wat zal dat worden op je verjaardag dan??? Hou van al die Zweedse adonissen maar een adresboekje bij, dat kan natuurlijk altijd van pas komen!! Ik heb nog relaxt een weekje vakantie (aangezien het nu 25 graden is!!!) maar heb wel dat baantje gefixt!!! Vrijdag lekker in Eindhoven wezen stappen met GD en om mijn Frans Bauer avontuur voor te zetten, daar Jan smit en die Bas ( van bas en joel) van idols gezien. Ik wordt echt gek!!!! Relaxte foto's chickie en hou u taai!! -
29 Augustus 2005 - 12:13
Cellie:
heej Linnie!
hoe gaaf klinkt dat allemaal al zeg! had je mijn smsje nog gehad voor je ging??wist niet of je nog t zelfde nummer had , maar GOED! dat wordt dus zeker een super gave tijd daar tussen die lekkere blonde goden! ziet er op de fotos in ieder geval al veel belovend uit!
geniet van je laatste paar vrije dagen en alvast succes donderdag!
liefs Marcelle -
29 Augustus 2005 - 12:21
Lautje:
Hoe popi ben jij precies? Echt supergaaf verhaal, blijf ons op de hoogte houden echt heel leuk om te lezen. Komt vast helemaal goed met dat Zweeds van jou. Baby is nog steeds binnenboord, laat het meteen aan je weten als het zover is! He Linnie, héél veel succes en vooral plezier daar, maar daar maak ik me echt geen zorgen om ;)
Veel liefs Lau -
30 Augustus 2005 - 16:40
De Lekkere U Mestrech En Flogsta:
Wat een stink tekst en nog stinkende foto's..slecht te nassen yoh. Die hut van je hangt daar ook zo'n meuk, of is ie goed duable.. -
01 September 2005 - 08:59
Jacobsky:
Haaaaa Jarige Hoebsky! Ten eerste even een liedje ter ere van uw geboortsdag: LANG ZAL ZE LEVEN, LANG ZAL ZE LEVEN, LANG ZAL ZE LEVEN IN DE GLORIA, IN DE GLORIA, IN DE GLORIA. HIEP HIEP HOERA!! Super gefeliciteerd met je 22e! Uit je verhaal kan ik wel opmaken dat deze dag vast niet geheel onopgemerkt voorbij zal gaan. Hoe smaken daar die Zweedse Pilsners trouwens? Een beetje goed te brokken, of moet dat nog getest worden!? Let me know, 'kay?
Ten tweede: je zult nog even moeten wachten op je prachtige cadeau, dit om diverse, niet nader bespreekbare, redenen. Maar geduld is een schone zaak. Erg grappig dus dat ik weet jij precies "nul" geduld hebt! (Zoek maar een blonde (tenzij ze ook donkerharige exemplaren hebben daar)Zweedse God voor wat afleiding!) Tenslotte: heel veel plezier daar in Uppsala, fijne verjaardag. Niet al te veel brokken op een schoolnight, 'kay? Ik spreek je snel, dikke x van Jacobsky! -
18 September 2005 - 19:38
Dim Sum:
Hey dames,
Deze week komt het niet zo goed uit als jullie langs komen. Want ik ga met een groep studenten rondreizen. En verschillende steden bezoeken. Maar aanst. zaterdag op zondag ben ik in Uppsala, dus misschien is het wel leuk als jullie zeggen waar het leuk is om te stappen. En misschien kunnen we dan wel iets afspreken, zou wel gezellig zijn. Beetje bijpraten over onze exchange ervaringen. Ik hoor het wel,
kusje